SKÖNHET NYTTA FUNKTION

Från dröm till verklighet med vår arkitektur 

 


Hemdrömmar handlar främst om att forma hem och byggnationer som skapar miljöer där människor och natur trivs i harmoni. Det handlar också om att skapa en funktion som personer, djur och natur har nytta av. Vi är passionerade arkitekturer i Norrköping som alltid ser framemåt nya utmaningar. 


Kan vi leva i harmoni med naturen snarare än på bekostnad av den? Vi arbetar ständigt med att utveckla oss själva för att på rätt sätt projektera och arbeta med noga utvalda materialval, byggnadstekniker och användandet av förnybar energi vid byggprocesser. 

 

fjäril-flyger-fritt-och-sätter-sig-på-ett-nybygge

Det är viktigt för oss att ha en stark relation till våra klienter och att samtidigt vara konkreta, öppna för förslag och sakliga. En stark relation är ett verktyg för oss för att locka fram den känsla i byggnationen som du söker. Genom våra konsultationer sker underverk då vi alltid ser till att vara lyhörda för kundens behov, följer upp, formar och förbättrar moment inom byggbranschen och för er som klient. Vi hjälper er med arktitekturer för villor, attefallhus, stugor och inom ännu fler områden. 

 

Vi är snabbt på plats och fångar era tankar och idéer så att vi kan skapa den miljö som ni önskar, söker och behöver. 


Personlighet och stabil kontakt med er som klient är viktigt för oss arkitekter och projektledare så att vi kan skapa så tydliga och korrekta underlag  som bara möjligt.


Problemlösning är en av våra främsta styrkor, vilket vi gärna visar i 3D-miljö.

Vi har förverkligat hemdrömmar för: