Attefall & stuga
off-grid-losning-ensam-stuga-i-skogen-utanfor-stan-ute-i-vildmarken

Attefallshus och stugor Norrköping

Arkitektur • Ritningar • Leverantörer


Vi följer alla lagar och regler för att forma er nya stuga eller attefallsbyggnad.

Vår styrka ligger i kunskapen om hur stora ytor som faktiskt behövs. 

Attefallshus 30 kvm år 2020

De nya lagarna kring upprättande av attefallsbyggnader som i Mars 2020 träder i kraft skapar både möjligheter och rum för fler människor. Detta innebär verkligen gynnsamma förändringar för dig som vill bygga ett attefallshus på er tomt. Ett krav för att få bygga ett komplementbostadshus är dock att det finns en huvudbyggnad på tomten samt att man alltid i alla fall ska redovisa för kommun vad man tänkt bygga i form av en bygganmälan. Vi hjälper er igenom hela processen och upprättar de handlingar ni behöver för alla sorters attefallshus. 

Byggmaterial


Att välja rätt byggmaterial är A och O för en lyckad byggnation. 

Vi hjälper er att välja rätt material och färg så att ni ska må bra och trivas i er nya fina stuga. Rätt kulörer på rätt plats skapar lugn och harmoni, vi guidar er till rätt färgmatchning och skapar moodboards för just er byggnation. 

Off-grid

Vi erbjuder så kallade ''Off-gridlösningar'', vilket betyder självförsörjande byggnader med smarta och uppfinningsrika innovationer utan exempelvis anslutna serviser. Kontakta oss idag för ett smart och miljövänligt förslag.

''Ett smart hem är ett som lever i harmoni med naturen snarare än av''

-Sebastian Paananen 2019

Leverantörer

Genom våra flertal samarbeten med tillverkare av komplementsbyggnader har vi det som krävs för att ni ska kunna få en så bra helhetslösning som bara går.

Vi lyfter tillsammans med er fram era viktigaste behov och kan därefter forma den byggnad som passar er. 

detta skapar både trygghet för er som klient och för de anlitade hantverkare som utför arbetet. 

Naturnära

Vår kunskap är stark och stabil och vi vet hur man integrerar en byggnation med närliggande natur och därmed skapar ett så naturligt utseende som möjligt helt anpassat för er. 

Vi älskar skog, djur och natur och det är här vi samlar vår inspiration. Därför är vi också mycket måna om miljön och att inte inkräkta utan istället integrera. 

Friggebod

Eftersom de nya reglarna kring Attefallshus börjar gälla från och med den 1-Mars så medföljer detta en viss konsekvens gällande vår kära komplementsbyggnad Friggeboden. 

Den totala byggnadsarean för denne reduceras till 10M2, tidigare 15M2.


Fler kategorier & referenser

Här samlar vi några referensarbeten samt fler kategorin Attefall & stuga.

3d ritad stuga
fiskedestination-fiske-fiskespö-wobbler-spinnare-flugfiske-vildmark-jakt-hemdrommar-skog-natur-sten-vatten-naturlig
Ritning för stuga
stuga-med-sjoutsikt-basta-laget-for-stuga-fritidshus

Klassisk harmoni med sovloft


Vi fick i uppdrag att upprätta handlingar utefter en klassisk stugmodell där de ändå ville applicera en unik insida, smart förvaring samt förslag på ljussättning.

En klassiker i lite ny tappning invärtes helt enkelt!


Stuga med rätt läge


Läget säger många att ''det är det man betalar för'', varför ska det vara så? Varför kan man inte lägga sitt krut på att bygga så stugan passar topografin och integrerar skog och vildmark på rätt sätt? Vi vet hur man skapar rätt känsla för ändamålet.  Stuga Skinnskatteberg


I detta vackra landskap byggs just nu en mycket vacker stuga på närmare 66kvm framtagen med oss. Byggprojektet rullar på och vi agerar byggrådgivare och driver projektet vidare med våra mjukvaruverktyg samt via telefon.

Fritidshus med drömläge


Många drömmer om att få bo nära vatten. Vårt kontaktnät  gällande aktuella tomter till salu möjliggör ett enklare sätt för er att hitta läget ni söker. Vad sägs om en vacker stuga i ny modern tappning i drömläge? Välj oss som projektledare redan från start så leder vi hela processen till inflyttningsklart.

Arkitekter Sverige


info@hemdrommar.se

hemdrommar.se ägs av företaget MVES Aktiebolag Norrköping Sverige


Telefon: 0730-328266© 2020|Utvecklad av MVES Aktiebolag  

Ni finner oss även på:

Öppettider:

Mån.-fre.

06:00-18:00


Cookies

Om oss

Kontakta oss


Copyright @ All Rights Reserved MVES Aktiebolag