Tillbyggnad

Tillbyggnad av hus Norrköping

Arkitektur • Ritningar • 3D • Projektledning


Förverkliga er hemdröm genom en tillbyggnad av ert hus.

Vår goda kunskap inom arkitektur ger er konkreta lösningar och rätt underlag för er byggnation. I dialog med klienten tar vi fram ett förslag till er och tar det övergripande ansvaret för process och genomförande, från idé till verklighet.

Arkitektur av tillbyggnad


En tillbyggnad med stilanpassad arkitektur kan skapa det befintliga hemmet en helt ny synupplevelse och känsla.

En tillbyggnad kan smälta in och gå i stil med det urpsungliga huset alternativt bryta av helt. För att lyckas är det viktigt att skapa en harmoni och form mellan urpsung och tillbyggnation samt balansera symmetriska och asymmetriska delar. 


Hur funkar det med bygglov för tillbyggnad av huset? 

 

Om man ska genomföra en tillbyggnad av sitt hus krävs det oftast bygglov. På landsbygden ges oftast möjligheten att göra mindre tillbyggnader på en- eller tvåbostadshus samt fritidshus utan att det krävs några större processer för varken er eller byggnadsnämnden under förutsättning att åtgärden inte blir för dominerande. Hur detta förhåller sig varierar mellan olika kommuner samt de gällande detaljplaner som vunnit laga kraft.


Inom detaljplanelagt område krävs det oftast bygglov eller anmälan till byggnadsnämnden, vid tveksamheter kontakta gärna din kommun.Nytt hem

Många väljer att göra en tillbyggnad och därmed skapa en ny känsla i sitt hem.

En yta på 15 kvadratmeteter kräver inte bygglov -med ett kreativt sinne räcker den ytan långt för att skapa ert drömhem.

 


Tak

Takets utformning vid tillbyggnad ger en annan look till hela byggnaden och kan skapa en ny helhetskänsla. Vi tar fram vackra förslag till er. 

Referenser för tillbyggnad


Här samlar vi några referensarbeten inom kategorin tillbyggnad.

nytt-hem-med-tillbyggnad-for-familjen-trivas-med-liv-livet-ger-energi
Ritning för tillbyggnad av hus

Tillbyggnad av villa


Bilden visar en tillbyggnad på 30kvm och är nu byggd i verklighet i centrala Norrköping. Vår klient fick alla underlag reviderade och inskickade till bygg och miljökontoret. Underlagen gick igenom och vår klient kunde starta sitt projekt i tid. 

Skapa utrymme med tillbyggnad


Bilden visar en tillbyggnad i Borås och är ett resultat efter fjärr-konsultering, alltså via telefon och mejl. Vi lyssnade på kundens alla behov och skapade en yta för dem att trivas på. 3d ritad villa i amerikansk stil
Villa inspiration av tillbyggnad
nytt-hem-med-tillbyggnad-for-familjen-trivas-med-liv-livet-ger-energi

Norsholm i klassisk tappning


På en klassisk villa i Jugend-tappning har vi istället skapat ett minst sagt unikt objekt och anammat en stil åt det amerikansk hållet.

Ett ljust och välkomnande hem men med anpassning och egen utformning för familjen.

Unik arkitektur


Du som vill skapa något alldeles speciellt för just dina behov har hittat helt rätt. Här ser vi en fantastisk tillbyggnad i form och känsla av ett orangeri. Inne i själva tillbyggnationen finns vackra och väldoftande citruxväxter och där hänger även vackra oljemålningar. Lindö - NorrköpingEntré i ny form


En entré görs bäst i ett öppet härligt utrymme där man direkt blir varse om välkomnande dofter såsom kaffe, vanilj eller bullbak. En rejäl öppen yta där man kanske till och med får plats för snabba möten precis som bilden avslöjar.  

Arkitekter Sverige


info@hemdrommar.se

hemdrommar.se ägs av företaget MVES Aktiebolag Norrköping Sverige


Telefon: 0730-328266© 2020|Utvecklad av MVES Aktiebolag  

Ni finner oss även på:

Öppettider:

Mån.-fre.

06:00-18:00


Cookies

Om oss

Kontakta oss


Copyright @ All Rights Reserved MVES Aktiebolag