INTERIÖR & LJUSPLANERING

Moodboard


Vi fullkomligt älskar moodboards. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord och tänk då vad ett helt kollage med bilder och material säger samtliga inblandade i ett projekt. Vi använder flitigt moodboards och skapar en unik för just er.

 

Miljötänk


Ordet miljö betyder så mycket. Vi värnar om miljön och vill samtidigt skapa miljöer där människan trivs. Vårt sätt att tänka gällande återvinning och restaurering genom vår fantastiska samarbetspartner Otterborg Wood möjliggör att vi kan leverera helt efter smak och tycke och därmed nå fantastiska unika resultat.

 

Ljusplanering


En smart och välplanerad ljussättning för med sig positiva intryck och får människan att känna sig lugn och trygg. Om man förenar rätt mängd ljus på rätt plats med rätt möblering kan fantastiska miljöer skapas. Vi har spetskompetens för ändamålet och ser alltid till att vara uppdaterade både teknik -och stilmässigt. 


 

Byggentreprenörer


Lysande ideer finns det gott om. Vi har goda kontakter med proffs inom elbranschen och får även ta del av alla provningsprotokoll efter er installation. På detta sätt vet vi att installationen är korrekt utförd. Från idé till ett säkert utförande helt enkelt!