BYGGLOV FÖR UTERUM 

Bygglov för uterum 


Ett uterum är ofta ett samlingsnamn för inglasade verandor och altaner och innehåller minst en glasad vägg. 

Uterummet är oftast en mycket social yta och med rätt utseende så matchar det även den befintliga byggnadens utformning och stil, något som kan vara svårt att se innan det väl byggts.

Många uterumsleverantörer har oftast inte möjlighet att ge er en klar bild om hur det faktiskt kommer att se ut just hos er. Vi erbjuder därför att ta fram visuella och fotorealistiska bilder för ert blivande uterum.

För alla sorters byggnationer gäller det att ha koll på byggtekniska lösningar, arkitektoniska lösningar samt veta hur detaljplanen är utformad i er kommun.

Med förenklad text: vad som får byggas i området där ni bor.

Vår direktkontakt med er kommun underlättar för att hålla oss uppdaterade om vad som gäller i just ert område. 

Unika altaner


Hur kommer det att se ut med en ny dörröppning, eller att  sänka golvet, alternativt höja taket?

Eller om man byter ut samtliga fönster? Vi tar fram illustrationer som tydligt visar er byggnation och eventuella närliggande detaljer.  Arkitekt som skapar en god miljö


Det är mycket stor skillnad på känsla när man arbetar med olika sorters inredningsstilar. Genom vår starka kompetens inom inredning och interiör ser vi till att ert uterum blir efter den stil och form som passar er och för projektets ändamål. Varför inte skapa en oas som ni tillsammans med vänner och familj kan njuta av men som samtidigt kan fungera som smart förvaring på vinterhalvåret?
Unka lösningar och bygglovsritningar


Fler och fler av våra kunder vill ha något unikt anpassat för just dem. Man blir kanske inte alltid nöjd genom att följa strömmen och beställa ett färdigt uterumspaket från en känd leverantör.

Kanske vill man istället skapa något helt unikt med exklusiva material, färger och med smarta lösningar för förvaring. 

Vi på Hemdrömmar älskar unika former och smarta lösningar dessutom har vi alltid en god relation till berörd bygglovsenhet och tar gärna möten med handläggare för en mer effektiv och trevligare handläggningsprocess. 
Ritningar för uteplatser i Norrköping

En yta som uppskattas men som också oftast underskattas är just uteplatsen.

Våren och sommarens främsta plats är väl ändå den fantastiska sociala ytan utomhus. En plats där man kan samlas hela familjen, släkt och vänner för att äta, fika, sola eller varför bara inte njuta av känslan under bar himmel.