Byggrådgivning-bygg-miljö
byggråd-byggrad-arkitekt-formgivare-två-unga-friska-grabbar-ritar

Byggrådgivning Norrköping

Arkitektur • Bygglov • Lagar & regler • Miljö • AvtalVi fokuserar på människans trivsel och behov utan att göra avkall på hållfasthet och material.

Frågor som är viktiga att ta upp är varför vi bygger och i vilken form.  

Vi har kunskapen och håller oss ständigt uppdaterade inom lagar och regler enligt PBL, EKS och BBR. Vi hjälper dig med att söka bygglov och tänker samtidigt på miljön. 


 

Arkitekt i rätt anda


Det är viktigt för oss att ha en stark relation till våra klienter och att samtidigt vara konkreta, öppna för förslag och sakliga. En stark relation är ett verktyg för oss för att locka fram den känsla i byggnationen som du söker. Genom vår byggrådgivning sker underverk då vi alltid ser till att vara lyhörda för kundens behov,

följer upp, formar och förbättrar moment inom byggbranschen och för er som klient.Konsten 

Att förena former och färger är något som vi konstant arbetar med. Våra kunskaper inom konst och design grundar sig i utbildning hos ingen mindre än konstnären Mikael Varela - Rydboholms Concept Art Museum. 

Kontaktnät

Att vara spindeln i nätet är viktigt för oss. Vi vill se till att samtliga entreprenörer inom våra projekt siktar mot samma mål med fantastiska slutresultat.

Smarta hem

Det är få personer som kan definiera vad ett smart hem faktiskt är. Vår tolkning på ett smart hem är att det ska vara energieffektivt, automatiskt och samtidigt  naturligt. Vi hjälper er att projektera ert smarta hem.

''Ett smart hem är ett som lever i harmoni med naturen snarare än av''

-Sebastian Paananen 2019

Arkitektur - för människan

Arkitektur handlar främst om att bygga för människan. Det handlar också om förenande egenskaper mellan konst och vetenskap. Påhittighet, fantasi och kreativitet är våra främsta styrkor och använder dessa verktyg dagligen. 

Bygg- och inredningsprojekt

Inga byggprojekt är varken för små eller för stora. Vi anpassar oss helt utefter klientens behov, önskemål och stil.

Vi kommer samtidigt även med snabba, konkreta förslag och lösningar till er. 

Projektledare

Eftersom vi alltid handplockar de proffs på företag vi samarbetar med, vet vi redan från början hur de arbetar. Detta ger oss styrka och träffsäkerhet i våra projekt vilket i sin tur ger er trygghet. Uppstår problem så kan vi som projektledare snabbt finna lösningar tillsammans med hantverkare så att ni kan pusta ut och vi kan fortsätta byggprocessen.

Avtal


Många av våra klienter väljer att skriva avtal med oss gällande projektledning. Eller helt enkelt för att sköta hela dialogen med alla inblandade tills dess att projektet är färdigt.

Vi kallar det för en ''sit back and relax-lösning'' och avtalet är då skräddarsytt efter era behov och önskemål.

Det kan till exempel handla om ett bygglov för en tillbyggnad, villa eller stuga.

Vi för då hela dialogen mellan er och er kommun, bokar möten, förmedlar underlag och driver ert projekt frammåt till ett beviljat bygglov.

Ett annat exempel kan vara att vi anlitas vid byggstart för att agera projektledare på löpandetid med sprintar, etapper och delmål genom hela processen.

Med våra olika avtal indelat i etapper får ni som klient en klar transparens i vad vi gör och när vi gör det. Beroende på vilken avtalsmodell som valts kan ni när som helst bromsa processen.

Ni får då en rapport med status på hur vi ligger till och därmed tryggheten att ha full kontroll över ert projekt samt er ekonomi. 


''Åk på er semester, vi löser hela ert projekt''.Läs mer om lagar och regler på:

Referenser


Här samlar vi några referensarbeten inom kategorin byggrådgivning.

kök-hem-home-inspiration-2020-2019-ljust-fint-hemdrommarpunktse
stuga-i-varberg-skara-stockholm-kinda-ljunga-västerås-vesteros-utsikt-vy-hitta-ratt-plats-for-att-bygga-stuga
badrum-toalett-inspiration-bygg-bygga-prisvärt-hemdrömmar

Byggrådgivning kök


Byggrådgivning samt 3D-layout för kök i krokek Norrköping

Våra klienter ville få rätt mått i millimeter så att de var säkra på att allt fick plats kontra en smart och konkret layout, vilket vi levererade effektivt inom deadlinen tre arbetsdagar.

Tillbyggnad


Vacker idyll i Varberg behövde en skara ny känsla. Vi gav konkreta råd via telefon och snickaren fick svar på alla sina frågor snabbt och enkelt så att byggnationen kunde slutföras.

Byggrådgivning badrum


Byggrådgivning med 3D-layout för badrum i krokek Norrköping.

Vår klient behövde en snabb översikt med mått, tips och råd för materialval, layout och utformning. Entreprenören fick även snabbt en överblick med mått och kunde därmed starta direkt dagen därpå. 

Arkitekter Sverige


info@hemdrommar.se

hemdrommar.se ägs av företaget MVES Aktiebolag Norrköping Sverige


Telefon: 0730-328266© 2020|Utvecklad av MVES Aktiebolag  

Ni finner oss även på:

Öppettider:

Mån.-fre.

06:00-18:00


Cookies

Om oss

Kontakta oss


Copyright @ All Rights Reserved MVES Aktiebolag