3D

Planlösningar i 3D vy

Miljö • Foto • Upplevelse • Juridik • Verktyg • Licens


Alla kategorier vi har knyts i 3D. 

Våra verktyg ger oss ett stort försprång genom att tidigt kunna redovisa val av material, planlösning och visuella upplevelser i 3D.

Ni som klient får därmed en klar bild om hur objektet bör se ut i färdigt skede och ger därmed ett gemensamt mål för samtliga inblandade parter såsom byggherrar och byggentreprenörer, vilket skapar trygghet i ert byggprojekt.


Eller är det kanske dags att sälja din bostad och vill presentera den på ett  professionellt sätt i form av en 3D-vy såsom bilden ovan visar?

Vi hjälper er med det. 
 

Foto

Med hjälp av vår mycket uppdaterade teknik kan vi ta fram fotorealistiska bilder för att kunna reducera så mycket spillmaterial som möjligt och därmed värna om vår miljö. Ett foto och en bild är ett rejält starkt verktyg och man brukar ibland säga att ''en bild säger mer än tusen ord'' och visst är det så alla dagar om året. 


VR

Virtual Reality eller Virtuell verklighet på svenska är helt fantastiskt!

Har du alltid dröm om att kunna se eller uppleva ditt hem innan det är byggt?

Eller kanske skulle du vilja möblera om och se hur det kan se ut i en virituell värld?

Genom vår VR-teknik får ni en upplevelse och ett fantastiskt intryck på hur ert projekt kommer att se ut i färdigt skede. Med denna teknik får ni alltså chansen att uppleva det som ännu inte är byggt eller utfört. I detta stadie kan man smart och enkelt ändra materialval, flytta väggar, justera ljusinsläpp och exemplevis se hur solen kommer att lysa vid olika tider på dygnet.    


Film

Filmer i 3D hjälper till att skapa en helhetsbild om hur exempelvis en bebyggelse passar in i landskap, natur och närliggande bebyggelser.

Vi erbjuder att skapa skuggteori som visar vart solen lyser samt vart skuggor kastas. Genom våra licensierade verktyg har vi även styrkan att placera er bebyggelse i rätt position på karta. Solen lyser till exempel annorlunda uppe i Norrland mot nere i Skåne.

AR

Augmented Reality eller förstärkt verklighet på svenska ger våra presentationer en unik upplevelse. Ni får chansen att uppleva ert hem hemma på ert köksbord genom er smartphone.

På detta sätt kan vi tillsammans planera utformning och materialval i en tidig process.

Därmed reducerar vi onödig spill-tid och långa väntetider för material av era anlitade byggföretag. 


Referenser


Här samlar vi några referensarbeten inom kategorin 3D.

utomhus-ute-friluftsliv-inglasning-uterum-uteplats-leva-bo-miljö
utomhus-ute-friluftsliv-inglasning-uterum-uteplats-leva-bo-miljö
gördetsjälv-snickare-ute-friluftsliv-inglasning-uterum-uteplats-leva-bo-miljö
utomhus-ute-friluftsliv-inglasning-uterum-uteplats-leva-bo-miljö

Känsla


Vad krävs för att skapa rätt känsla och hur går man till väga?

När vi arbetar så skapar vi en dynamsik kraft mellan mjukvara och verklighet. Vi tar fram material i verkligheten som vi senare återskapar i våra 3D modeller och på så sätt vet vi hur känslan i rummet upplevs. 

Bilden visar ett av våra projekt i Marks kommun.

Effekt


3D skapar en känsla av verkligheten och ger en klar bild om hur en byggnads utformning upplevs. Ska man till exempel ha två fönster eller fyra? Ska fönstret gå hela vägen ned till golv eller räcker det med standardhöjder för just det rummet? Vi tar fram visuella och klara underlag såsom detta objekt i Borås.

Visuell upplevelse


Vi använder flera olika sorters verktyg och kan därför ge er god transparens i våra projekt.

På bilden ser ni en speciell presentation, vilket vi kallar för röntgen. Man kan då se dolda vinklar och helt enkelt se hur utformningen ''livar''.

Det ger våra klienter en stark visuell upplevelse och vi kan enklare presentera våra lösningar, precis som på detta objekt strax utanför Borås.

Vyer och vinklar


Olika vinklar och vyer möjliggör hur objektet faktiskt ser ut samt hur exempelvis hur ett utrymme kommer att se ut med olika mått och dimensioner. På bilden ser ni ett mindre badrum med mått från vår klient och skapad av oss i 3D för bästa möjliga upplevelse. Badrumsprojektet ägde rum i centrala Norrköping och blev mycket lyckat. 


Arkitekter Sverige


info@hemdrommar.se

hemdrommar.se ägs av företaget MVES Aktiebolag Norrköping Sverige


Telefon: 0730-328266© 2020|Utvecklad av MVES Aktiebolag  

Ni finner oss även på:

Öppettider:

Mån.-fre.

06:00-18:00


Cookies

Om oss

Kontakta oss


Copyright @ All Rights Reserved MVES Aktiebolag